top of page

Caranstalling Friesland

Op zoek naar een veilige en betrouwbare plek om je caravan te stallen in Friesland? Zoek niet verder! Dijkstra Stalling, gevestigd in het pittoreske Hijlaard, biedt jou de perfecte oplossing. Met onze jarenlange ervaring en expertise in caravanstalling, zorgen wij ervoor dat jouw waardevolle bezit in de beste handen is.

Buitenterein hek.jpeg

Waarom kiezen voor Dijkstra Stalling?
 

 1. Veiligheid boven alles: Bij Dijkstra Stalling staat veiligheid voorop. Onze goed beveiligde en afgesloten terrein biedt optimale bescherming voor jouw caravan. Met geavanceerde beveiligingssystemen, cameratoezicht en 24/7 bewaking zorgen we ervoor dat je met een gerust hart je caravan bij ons kunt stallen.
   

 2. Professionele verzorging: Wij begrijpen dat je caravan veel voor je betekent. Daarom behandelen we elke caravan alsof het onze eigen is. 
   

 3. Ruime faciliteiten: Bij Dijkstra Stalling beschikken we over ruime stallingsfaciliteiten die aan al jouw behoeften voldoen. Onze overdekte stalling zorgt ervoor dat je caravan beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Met ruime gangpaden en voldoende manoeuvreerruimte is het gemakkelijk om je caravan te brengen en op te halen.
   

 4. Centrale locatie: Onze stalling is gevestigd in het hart van Friesland, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende plaatsen in de regio. Of je nu uit Sneek, Leeuwarden, Drachten of Bolsward komt, Dijkstra Stalling is altijd binnen handbereik. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook brandstofkosten.
   

 5. Flexibele opties: Bij Dijkstra Stalling begrijpen we dat iedereen andere behoeften heeft als het gaat om caravanstalling. Daarom bieden we flexibele opties aan, zoals korte- en langetermijnstalling. Of je nu je caravan slechts voor een paar maanden wilt stallen of voor een heel jaar, wij hebben de juiste oplossing voor jou.
   

Caravanstalling Friesland: Dijkstra Stalling is de beste keuze


Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare caravanstalling in Friesland, dan is Dijkstra Stalling jouw ideale partner. Met onze focus op veiligheid, professionele verzorging, ruime faciliteiten, centrale locatie en flexibele opties, bieden wij de beste stallingsservice die je kunt vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw plek bij Dijkstra.

bottom of page